Programare R.A.R. SIBIU

Pentru programari online la RAR SIBIU click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

3 Comments

 1. admin (Post author)

  comentariu

  Reply
 2. Marius

  Buna ziua . am o intrebare . Eu pe 2 aprilie plec din Italia cu masina si vreau sa o inscriu in Romania ITP-ul imi expira in 10 aprilie crede-ti ca o sa am timp sa fac toate etapele deci ma incadrez in timp? sau sa fac iarasi inspectia aici ? ceea ce inseamna ca o sa pierd cei 65euro , odata ce o inscriu in Romania trebuie radiata si inca o data ITP in RO,.

  Reply
 3. Brigitte Maurer

  Buna dimineata,

  Masina mea cu numerul M-BM 2503 Peugot 307 CC as vrea sa stiu daca a fost adusa la R.A.R si mia spus prietenul caruia am trimis contractul de vinzare ca a pierdut numarul din fata. Eu as vrea tare mult sa stiu daca este deja facut R.A.R. si poate imi puteti scrie daca a fost deja inregistrata.

  Multumesc foarte mult pentru raspuns.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *