Programare RAR judetul BRAILA

logo-rar

Pentru programari online la RAR BRAILA click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

2 Comments

 1. Pantea Bogdan Adrian

  Duna ziua am o masina Bmw 528i momentan este inmatriculata pr bulgaria vreau so inmatriculezpe romania programarea asi dori in intervalu 20 decembrie 30 decembrir2015 daca puteti trimite nr de programare la nr de tel 0758528002

  Reply
 2. Ionel Munteanu

  buna ziua,
  Sunt din Galati si am o programare in data de 06.04.2020 cu un autoturism pentru eliberare civ auto fiind achizitionat din germania, in conditiile actuale mai este valabila aceasta programare si voi putea ajunge la dumneavoastra cu declaratia pe proprie raspundere si progranarea pe care o am si printata si salvata in telefon.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *