Programare RAR judetul CONSTANTA

logo-rar

Pentru programari online la RAR CONSTANTA click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

5 Comments

 1. poenaru nicusor aurel

  Buna ziua
  Am o problema pentru care va solicit ajutorul. Cu ceva ani in urma am vândut masina (tl-02-lue, Dacia 13010 brak) si nici pana in ziua de astăzi actualul proprietar nu a reînmatriculat-o pe numele sau (proprietar pe care nu-l cunosc). Din informațiile pe care le dețin, verificarea itp s-a făcut in iunie 2012 si iunie 2014 la o statie itp din Constanta. Rugămintea mea este daca mi s-ar putea comunica la ce statie itp s-a făcut inspecția tehnica in vederea identificarii actualului proprietar ( am primit amenzi pentru un bun ce nu-mi mai aparține din anul 2007).
  Cu mulțumiri anticipate,
  Nicusor Poenaru
  Mineri-Somova, Jud. Tulcea
  0722262496

  Reply
 2. dogaru michéle

  ESTE POSIBIL cà serviciu rar potspune deca sotiu meu este proprietar din masine utilitar ALBA RENAULT CU NO CT 08 EXZ sau EXY si BMW NEGRU NUMELE LUI ESTE DOGARU MARIUS 5 STRADA NICOLAE LABIS VALU LUI TRAIAN
  asa<este pentru divortul in franta
  mult mersi deca pot spune tot de masine de sotiu meu eu pot trimit certificat de casatorie
  cu stima nizza (franta) in data 04/04/2015

  Reply
 3. Capsuneanu Cristina

  Buna ziua. in anul 2014 am vandut masina, i-am dat noului proprietar toate actele. Masina nu a fost transcrisa (radiata). individul a vandut-o mai departe dar, fara ai inmana cartea de identitate a masinii noului proprietar. acesta vrea sa o traca pe numele lui. cum pot proceda pentru a obtine un duplicat dupa cartea de identitate a masinii? mentionez ca sunt sotia vanzatorului si daca ma pot ocupa eu de acte, sotul fiind plecat.

  Reply
 4. CAPSUNEANU VASILICA

  BUNA ZIUA . CUM POT PROCURA UN DUPLICAT DUPA CARTEA DE IDENTITATE A MASINII? MENTIONEZ CA AM VANDUT MASINA DAR NU A FOST FACUTA RADIEREA. MASINA A MAI FOST VANDUTA DE CATRE PROPRIETAR DAR ,FARA C.I. .ACUM NOUL PROPRIETAR AR DORII S-O ANSCRIE PE NUMELE LUI. CUM PROCEDEZ?

  Reply
 5. vasile branzan

  Buna ziua, sunt interesat de inscrierea unei rulote transport cai achizitionata din Anglia si as dori sa va intreb ce acte imi sunt necesare ptr RAR. va multumesc!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *