Programare RAR judetul GORJ

logo-rar

Pentru programari online la RAR Targu Jiu click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

6 Comments

 1. Turtoi Catalin

  Doresc sa programez o mașina marca Vlokswagen Passat pt.identificare.

  Reply
 2. Dragan Nicolae

  Buna ziua, am o masina inmatriculata in Bulgaria si doresc sa-i fac Carte de Identitate si sa o inmatriculez in Romania. Va rog sa-mi spuneti cu ce acte trebuie sa vin la RAR Giurgiu pentru obtinerea Cartii de Identitate.

  Reply
 3. Dragan Nicolae

  Buna ziua, am o masina inmatriculata in Bulgaria si doresc sa-i fac Carte de Identitate si sa o inmatriculez in Romania. Va rog sa-mi spuneti cu ce acte trebuie sa vin la RAR Giurgiu pentru obtinerea Cartii de Identitate. MULTUMESC !

  Reply
 4. Sirbulescu Alexandru

  Buna ziua. Am un moped Atala Rizzato in2t,cu capacitatea cilindrica de 49cc,inregistrat la primarie si cu RCA la zi.Va rog sa-mi spuneti cat costa eliberarea C.I.V. Mentionez ca e o motoreta cu pedale.Va multumesc!

  Reply
 5. Circel Nicolae

  buna ziua ! Am cumparat un motocultivator pasquali 990 si nu am decat actul de vanzare si el este inscris in circulatie pe Comuna Runcu . De ce documente am nevoie sa-l inscriu pe Orasul Tismana ??? Va multumesc !!

  Reply
 6. geamanu emil

  buna ziua,se poate face conversie de motor la vw t3 de la 1716cc.la 1600cc?dieseldaca da ce trebuie sa fac[in afara de conversie]

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *