Programare RAR judetul MEHEDINTI

logo-rar

Pentru programari online la RAR Drobeta-Turnu Severin click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

6 Comments

 1. stoenescu daniel

  Programare itp 31 08 2015

  Reply
 2. Tataru Daniel Florin

  Autentificare autoturism

  Reply
 3. iordache iulian cristian

  buna ziua.doresc sa fac o programare pt un itp pt un motociclu marca AIXAM

  Reply
 4. Popescu Elvis

  Autentificare autoturism.14.01.2016

  Reply
 5. DOVLETE CRISTIAN

  BUNA ZIUA MULTUMESC ANTICIPAT …AM CUPARAT UN VW SHARAN DIN ITALIA ..ERA TRECUT IN ACTE CU 5 LOCURI +AUTOUTILITARA…AM TRIMIS PE CINEVA DE LA SEVERIN SA II FACA R.A.R…SI IA DAT 4 LOCURI+UTILITARA …AS DORI SA O TREC CU 5 LOCURI CA ASA ESTE ECHIPAT SI SA RENUNT LA AUTOUTILITARA ….PRECIZEZ CA MASINA NU ESTE INSCRISA..VA MULTUMESC..

  Reply
 6. Dumitru Vladu

  Locuiesc in Marea Britanie,iar de curand m-am pensionat si as dori sa-mi trimit masina acasa (cu volan pe dreapta). Mai am sansa sa-i fac omologarea si sa o inmatriculez ? Mentionez ca as dori sa o trimit in tara luna aceasta (noiembrie 2018). Multumesc !

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *