Programare R.A.R. NEAMT

logo-rar

Pentru programari online la RAR PIATRA NEAMT click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

7 Comments

 1. TIORON DORINA ELENA

  PROGRAMARE RAR

  Reply
 2. Ursaru

  Buna ziua, ma numesc Ursaru Ioan, locuiesc in com. Valea Ursului jud. Neamt. Ajutati-ma va rog a face ITP-ul la autoturismul Alfa Romeo 166 TS din 2000 cu nr de inmatriculare BL026TF Italia fabricata in 2000.Fiind pensionar nu mai pot merge in iItalia pt a face aceasta revizie tehnica, va rog sa ma planificati pt.aceasta revizie

  Reply
 3. Nastasă Dumitru

  Am programat autoturismul pentru modificare CIV obținând programarea nr. 8507274 pentru 27 iulie ora 9,30 – 10,00. La verificarea programării se specifică faptul că nu am introdus corect cele 17 caractere ale seriei caroseriei. Am introdus numărul de identificare din CIV și din Certificatul de înmatriculare, de 17 caractere. Alt număr cu 17 caractere nu am în documente. Cum să procedez ?

  Reply
 4. Florentina

  Buna ziua,
  Vin cu rugamintea sa ma anuntati daca Registrul Auto Roman Piatra Neamt se lucreaza pe data de 4 ian 2017 si daca incepand cu data de 4 dec 2016 pot sa imi fac o programare online pentru inmatricularea unei masini aduse din Germania.

  Va multumesc anticipat si va doresc o zi cat mai buna!

  Reply
 5. ion horia

  Am fost refuzat sa mi se faca ITP pe motiv ca nueste inscrisa in cartea de idetitate a vehicolui inlocuirea rezervorului gpl la data de 20 10 2017 cu cel expirat.

  Reply
 6. Afloarei Daniela

  Buna ziua.
  Incerc sa fac programarea online si imi spune ca nu introduc destul de repede codul de siguranta,desi tastez repede numarul, expira timpul.
  Cum sa procedez?
  Multumesc.

  Reply
 7. Un roman

  RAR ar trebui desființat din cauza nanumaratelor cazuri de corupție, și a incompetentei de a face fata numărului de solicitări.
  Sunt excesivi de scumpi PTR serviciile lor.
  Ar putea face ce fac ei orice garaj care face ITP, la mai puțin de un sfert de preț.
  Alo! Guvernanții !

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *