Programare R.A.R. SALAJ

Pentru programari online la RAR ZALAU click AICI

ATENTIE:
Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:
1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.
2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate
3. obtinerea numarului de programare

Ziua preferata o alegeti dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat.

Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. In lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua. (Sursa: Registrul Auto Roman)

2 Comments

  1. dobrai csaba

    miam facut rar la masina cu identificare si nu am avu bani sa mil inmatriculz va rog sami spuneti daca trebe sa mai fac odata rar sau numai indentificarea la masina

    Reply
  2. Lacatus vasile

    Daca masina este inmatriculata si vreau so trec pe numele meu. Ami trebe programare?

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *